top of page
Search
  • Writer's pictureKatja Žerovnik

Uvodoma: Spletna stran Davčne posvetovalnice

Updated: Mar 20, 2023

Ob 2. obletnici delovanja je bil že čas, da dobi Davčna posvetovalnica novo spletno podobo v obliki sodobne in uporabnikom naklonjene spletne strani.


Na novi spletni strani boste uporabniki lahko poleg kontaktov podjetja in opisov naših storitev našli tudi aktualne vsebine s področja urejanja davčnega rezidentstva ter osebnih davkov, kjer bomo sproti objavljali zanimivosti, ki bi vam utegnile koristiti. Vsebino objav bodo soustvarjale stranke s svojimi mnenji ter naši poslovni partnerji, katerih znanje in izkušnje bi vam utegnile pomagati, saj je vsakdo zares strokovnjak le na svojem področju.

Spletni strani srečno in uspešno na pot, uvodoma podajam svoje razloge zakaj...


Moj ZAKAJ ?

Ko delaš stvari, ki jih poznaš, delaš dobro. Ko delaš stvari, ki te zanimajo, jih delaš odlično. Ko delaš zato, da bi popravil krivice drugih, delaš srčno.

Tekom let se je tovrstnih krivic nabralo precej in zadoščenje, ki ga občutiš, ko jih popraviš, je neizmerno. Včasih sem naivno mislila, da je država seveda pravična, na Pravni fakulteti so nas učili o pravni državi, pravni varnosti... Prepričan si, da bo država vendar celovito upoštevala zakone, ki jih je sama sprejela. Pričakuješ, da bodo državni organi vzor zavezancem pri tako imenovani davčni morali, o kateri nam pridigajo. A ko naletiš na dokaze, ki govorijo o nasprotnem, jim sprva le težko verjameš, zatem tuhtaš še o razlogih za tovrstno početje. In ko že nobena stvar nima več veliko smisla, ugotoviš, da je vendarle v znanju moč. Moč, da urediš tako, da bo prav za vse, ne le za močnejšo stran ali celo zgolj za nevidni politični interes.

Ko vidiš, da so ljudem s tvojo pomočjo naposled le padla nepravična davčna bremena z ramen, veš, da delaš pravo stvar, na prav način in za prave ljudi.

To je moj odgovor, če ste se morda spraševali zakaj DAVČNA POSVETOVALNICA.





22 views
bottom of page